+32 (0)3 808 03 34
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hasselt
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 in Hasselt

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crazy 88 in Hasselt

Bij Hasselt Events vind je vanzelf je ‘goesting’, vooral als ’t echt gek moet zijn! Iets hilarisch en avontuurlijks beleven samen met vrienden, familie of collega’s? Wat dacht je van een aantal knotsgekke opdrachten uitvoeren in het centrum van de stad? Als het goed is ken je Crazy 88 nog van Tv, maar ook als je het niet meer weet snap je al snel dat het geen doorsnee groepsuitje wordt.

Wat is Crazy 88?
Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams of koppels en ieder team gaat de meest ludieke en vooral ‘melige’ opdrachten uitvoeren. Even aanbellen bij een wildvreemde om de WIFI even bij te stellen, een gek dansje doen op de Grote Markt, het behoort allemaal tot de mogelijke opdrachten. Op dit moment geven we het programma van Crazy 88 nog niet helemaal prijs natuurlijk! Elk team zal alle gekke fratsen vastleggen op video zodat onze jury straks kan bepalen wie van jullie een prachtige hoofdprijs in de wacht sleept. Crazy 88, wie is het gekst? Wie doet ´t gekst en vooral; wie doet ´t met passie…..met goesting?


Jullie voeren in totaal 10 ZOTTE opdrachten uit, en dat is meer dan genoeg om van jullie speciale uitje met familie, vrienden of collega’s een echt avontuur te maken. De opdrachten variëren, maar denk eens aan het zoenen van argeloze voorbijgangers, bij het stadhuis aanbellen voor een interview met de burgervader en meer van dit soort niet alledaagse opdrachten. De succesvolle uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de gestelde tijd!

Jullie komen vervolgens allemaal bij elkaar in een gezellig café in het centrum van de stad om de prijsuitreiking mee te maken en om te genieten van een lekker koel pintje (trippeltje mag ook). Plezant, zeer zeker, we gaan kijken wie van jullie gewoon echt ‘van lotje is getikt’.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Hasselt Events – Groepsuitjes en Bedrijfsuitjes in het kloppend hart van Belgisch-Limburg!

Wil je meerdere arrangementen of specifieke programma’s combineren voor een dag- of avondvullend groepsuitje of bedrijfsuitje? Bij Hasselt Events combineren we graag diverse onderdelen uit onze meest populaire arrangementen. Bespreek je wensen met onze medewerkers en plan jullie groepsuitje tot in detail!

Bij Hasselt Events boek je elk arrangement voor een minimaal aantal deelnemers. Uiteraard kunnen jullie met minder personen deelnemen mits je voor de minimale prijs betaalt.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Hasselt starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Hasselt Events zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Hasselt Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Hasselt is ook prachtig als het een beetje rehasselt, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Hasselt Events begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hasselt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hasselt Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan