+32 (0)3 808 03 34
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hasselt
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentour in Hasselt

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Smartlappentour in Hasselt

Het meest gezellige dagarrangement van Hasselt Events! Ontdek de charmes van de stad Hasselt, de overheerlijke lunch en het Limburgse levenslied tijdens een dagvullend en oergezellig optreden van jezelf!

10:00 - 12:00 Rondleiding met gids

U start de Smartlappentour met een rondleiding door het centrum met een echte Hasseltse gids. In de twee uur durende rondleiding horen jullie de mooiste verhalen en anekdotes over de plekken waar jullie langs komen.

Achtergrond:
Na de onafhankelijkheid van België werd Hasselt de hoofdstad van Belgisch-Limburg en al snel groeide het uit zijn voegen. Verspreid over de stad zijn nog een aantal monumentale verwijzingen naar het verleden te vinden. Een mooi voorbeeld hiervan zijn het Begijnhof, het Provincieraadsgebouw en de net buiten Hasselt gelegen Abdij van Herkenrode. Maar er is natuurlijk nog veel meer te ontdekken!

12:00 - 14:00 Lunch

Onze gids brengt jullie naar de voordeur van het restaurant waar jullie een heerlijke lunch gaan nuttigen. Of dit een broodjes lunch of een lekkere warme maaltijd mag zijn bepaald u helemaal zelf!

14:00 - 16:00 Smartlappen workshop

Tijdens de Smartlappentour van Hasselt Events leren we jullie typische Limburgse liedjes op de juiste toonsoort zingen, in een mooie kroeg in het hart van de stad.

Wij zorgen voor een mooi boek met aantal beroemde en beruchte levensliederen. Onze accordeonist zal jullie gezelschap ondertussen enthousiast begeleiden. Dit muzikale uitje met collega’s, vrienden of familie is bedoeld om jullie kennis te laten maken met de echte Belgisch-Limburgse cultuur!

Inclusief:
  • Echte Hasseltse gids
  • Overheerlijke lunch naar keuze
  • Accordeonist
  • Toplocatie centrum Hasselt
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Hasselt Events – Groepsuitjes en Bedrijfsuitjes in het kloppend hart van Belgisch-Limburg!

Wil je meerdere arrangementen of specifieke programma’s combineren voor een dag- of avondvullend groepsuitje of bedrijfsuitje? Bij Hasselt Events combineren we graag diverse onderdelen uit onze meest populaire arrangementen. Bespreek je wensen met onze medewerkers en plan jullie groepsuitje tot in detail!

Bij Hasselt Events boek je elk arrangement voor een minimaal aantal deelnemers. Uiteraard kunnen jullie met minder personen deelnemen mits je voor de minimale prijs betaalt.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Hasselt starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Hasselt Events zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Hasselt Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Hasselt is ook prachtig als het een beetje rehasselt, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Hasselt Events begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hasselt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hasselt Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan