+32 (0)3 808 03 34
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hasselt
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de meisjes dinerquiz in Hasselt

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Jongens tegen de meisjes dinerquiz in Hasselt

Zin in een beetje feestelijk entertainment tijdens jullie bezoek aan Hasselt? Zoek je in de avonduren nog een bijzonder event om je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje feestelijk te lanceren? Bij Hasselt Events boek je diverse uitdagende quizzen zoals de Jongens tegen de Meisjes quiz. Elk week te boeken en bovendien ook bijzonder passend bij een gezellig samenzijn met vrienden of als prelude op een aanstaande trouwerij. De vrienden tegen de vriendinnen, de jongens tegen de meisjes.

Wie bezit de meeste kennis over het andere geslacht? Hoe pakken de dames die situatie nou aan en hebben de heren nou echt zo’n moeite met de tweede plaats? Uiteraard is deze quiz de juiste plek voor een beetje flirten en uitdagen van de opponenten…die het net even beter weten…of toch niet?

Onder leiding van onze eigen quizmaster komen er verschillende spelronden aan bod.
Tussendoor krijgen jullie drie heerlijke gerechten voorgeschoteld. Vanzelfsprekend is deze quiz helemaal up to date wat betreft de nieuwste kennis over beide geslachten. Er wordt van alle deelnemers het uiterste gevraagd want de vraag blijft altijd ……wie zijn er beter? De jongens of de meisjes?

Plaats van handeling, een oergezellig Hasselts restaurant of stadscafé in het centrum van deze prachtige stad. Onder leiding van onze enthousiaste quizmaster gaan jullie het in teams tegen elkaar opnemen. Er worden een paar prikkelende en uitdagende vragen gesteld en deze worden gestaafd met statistisch zuivere antwoorden.

Tussendoor krijgen jullie van ons heerlijke dinergerechten voorgeschoteld. De gerechten worden genuttigd tussen de spelrondes door zodat we gelijk kunnen zien welk team nog een beetje tafelmanieren heeft! Succes en moge het beste team winnen!

Inclusief:
  • Uitgebreid 3 gangen diner in een restaurants naar keuze
  • Goedlachse presentator
  • Decor
  • Leuke vragen en spelronden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Hasselt
  • Te boeken op de door jullie gewenste avond!

Hasselt Events – Groepsuitjes en Bedrijfsuitjes in het kloppend hart van Belgisch-Limburg!

Wil je meerdere arrangementen of specifieke programma’s combineren voor een dag- of avondvullend groepsuitje of bedrijfsuitje? Bij Hasselt Events combineren we graag diverse onderdelen uit onze meest populaire arrangementen. Bespreek je wensen met onze medewerkers en plan jullie groepsuitje tot in detail!

Bij Hasselt Events boek je elk arrangement voor een minimaal aantal deelnemers. Uiteraard kunnen jullie met minder personen deelnemen mits je voor de minimale prijs betaalt.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Hasselt starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Hasselt Events zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Hasselt Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Hasselt is ook prachtig als het een beetje rehasselt, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Hasselt Events begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hasselt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hasselt Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan