+32 (0)3 808 03 34
Kies uit 125+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Hasselt
Geprezen om service & flexibiliteit

Street art rondleiding – lunch – graffiti workshop

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Street art rondleiding – lunch – graffiti workshop

De Street art wandeling is een rondleiding waarbij de klanten meer komen te weten over de graffiti kunstwerken die door de stad Hasselt verspreid zijn. Na de rondleiding krijgt u een heerlijke lunch met aansluitend de graffiti workshop.

De Street art rondleiding in Hasselt geeft u de ultieme kans om de geschiedenis achter de kunstwerken te achterhalen. Onze deskundige gidsen als geen ander het groepsuitje interessant, creatief en verrassend te maken.

De bekendste kunstwerken komen aanbod, na een stevige wandeling wordt er een welverdiende lunch ingelast bij een van de gezellige restaurants in hartje van Hasselt. Nadat u bent bijgekomen wordt veel creativiteit van u verwacht tijdens de workshop.

Tijdens de graffiti workshop wordt u begeleidt door een professionele kunstenaar. Zet de muziek al vlug aan, spuitbus in de hand en voel de creativiteit door uw lichaam stromen. Als een echte straatkunstenaar werkt u in een flow aan een inspirerend kunstwerk. U ontdekt tijdens deze workshop de basics van graffiti tijdens een oefening op grote vellen. Oefen met strakke lijnen en letters, ontwerp uw eigen tag en ontdek hoe u sjablonen gebruikt.

Al snel komt u erachter dat graffiti spuiten inspannender is dan het lijkt. Ervaring opgedaan? Dan is het tijd om u eigen meesterwerk tot leven te brengen. Het grote werk wordt op een groot stuk vel geplaatst waarbij u eigen skills kan laten zien. Wie kroont zicht tot de graffitikunstenaar op het gebied van Street art?

Programma indicatie:

11.00 – 13.00 Street art rondleiding
13.00 – 14.00 Lunch
14.00 – 16.00 graffiti workshop

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Lunch in een typisch restaurant in Hasselt
  • Materialen (excl. Canvas), beschermende kleding en afgedekte ruimte
  • Locatie Hasselt
  • Deze graffiti workshop kan zowel binnen als buiten worden georganiseerd
  • Te boeken op u gewenste dag en tijdstip!
Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Hasselt starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Hasselt Events zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de arrangementen eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Hasselt Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Hasselt is ook prachtig als het een beetje rehasselt, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Hasselt Events begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Hasselt Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Hasselt Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan